luni, septembrie 11, 2006

Voipulescu, Noipulescu, Totipulescu

Intr-o dupa amiaza turpida care nu anunta mare lucru, un domn grizonat si grizonant in egala masura, dupa anii de tacere clinica ai organului sau politic –intrerupta doar de explicatiile zgomotoase ale proprietarului – a avut o erectie. Dan Voipulescu a avut, la un loc, viziunea menirii lui metafizice, a ontologiei lui securiste si a unei inexplicabile semiotici a limbajului sau de lemn – intr-o conferinta de presa. Ne bucuram impreuna cu proprietarul pentru aceasta nesperat semn de viata, cu nimic mai putin important decit descoperirea vietii pe Marte.
Erectia in sine – ca la orice mascul sanatos trecut de adolescenta– e mai degraba rodul unei provocari mentale decit al promenadei unor forme excitante in dreptul privirii. Si ce anume poate fi mai provocator intelectual decit un articol din Gindul? Ce poate fi mai excitant, in stare sa scoata din minti un barbat politic, decit presedintele Basescu? Si daca nu e indeajuns, ce poate fi mai orgasmic decit un presedinte care maninca si bea prin restaurante ca si cum ar fi un om obisnuit?
Ei bine, daca te cheama Voipulescu, te afli in fata unei adevarate orgii, asta dupa ce umanismul, fiziologia, virsta, rapoartele si chemarea te-au facut ani de zile sa uiti ca ai sex.
In plus e lucru stiut ca instinctul ne impinge in clipe de pericol catre reproducere. De aceea trebuie sa trecem cu vederea ca partenerul inchipuitei partide de sex stirnita in imaginatia agitata a domnului Voipulescu a fost tocmai presedintele Basescu. Pentru ca domnul Voipulescu se simte amenintat. De aceea trebuie sa fim ingaduitori cind observam ca in loc sa futa obiectul excitatiei, domnul Voipulescu mototleste plapuma intre picioare si da spasmodic din miini, pretinzind ca tine o conferinta de presa.

Niciun comentariu: