joi, noiembrie 11, 2004

Dan Etalon Voiculescu

Jurnalul National, 5 nov.

Chiar si sa vrem, tot nu putem! Eram pe cale ca in ultimii ani sa descoperim o anume inteligenta in tacerile misterioase ale lui Dan Voiculescu. Iluzii desarte! Mai nou patronul de presa, omul de stat, producatorul de plus valoare si umanistul sef sare la gitul Alinei Mungiu Pippidi intr-o scrisoare plina de fiere, replica la acuzatiile „Coalitiei pentru un parlament curat”:

„Aveti in spate vreun electorat important? Aveti in spate vreo opera importanta? Ati produs vreodata valoare adaugata in cantitati importante, de asa maniera incat sa asigurati concetatenilor dumneavoastra locuri de munca si contributii substantiale la buget?”

Ne preocupa obsesia asta „a spatelui” a umanistului sef. Acolo nu e decit Adrian Nastase, intr-o pozitie originala fata de cea cu care sintem obisnuiti.

"Nu am acordat multa atentie actiunilor Coalitiei demagogice pentru un Parlament curat, pentru ca le consider doar o mica gainarie electorala, dar nu ma indoiesc ca as gasi multe alte nume onorabile pe "lista neagra", daca as cerceta-o cu atentie. „

Aaaa, asta e absolut adevarat! Bine spus „mica” daca ne gindim la ce face Uniunea ! Cit despre compania onorabila in care se gaseste Voiculescu iata un extras: Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu, Alin Teodorescu, Adrian Paunescu, unul mai onorabil decit altul. Daca nu credeti cititi ce opera au in spate onorabilii si ce plus valoare au produs ei la: http://contracoruptie.ong.ro/finale_partide/uniunea_psd_pur.pdf

„De aceea studiez posibilitatea ca, in afara delictelor de calomnie si insulta, sa va actionez in judecata si pentru incalcarea articolelor din Constitutie si din lege care interzic totalitarismul politic de tip comunist si care asigura functionarea principiilor statului de drept.”

Asteptam cu interes. Alina Mungiu Pippidi condamnata pentru „totalitarism politic de tip comunist” e tot ce mai lipseste ca sa spunem ca adevarul si dreptatea au triumfat in cele din urma in Romania.

Niciun comentariu: