miercuri, noiembrie 17, 2004

Vaca si ieslea

Situl Realitatea TV

Emisiunea Omul si Cartea, moderata de Ion Cristoiu

Curiosi sa vedem despre ce e vorba in emisiunea micului urias, citim pe situl internet al postului de televiziune Realitatea:

„În funcţie de carte, Ion Cristoiu va dialoga fie cu autorul, fie cu unul dintre personaje ori cu un specialist în domeniul tratat în cartea respectivă, şi va alege tipul de intervenţii din emisiune: reportaj filmat, transmisiune directă dintr-o locaţie, legătură telefonică sau chiar toate împreună. „ Uluitor! In functie de carte si toate impreuna! Numai un geniu putea inova in asa hal formatul emisiunilor culturale. Concluzie? Un rind mai jos:
”Emisiunea este o provocare.„ Pardon moncher! A te uita 45 de minute la cum intervieveaza parintele jurnalismului rururban diversi autori si personaje tine masochism, nu de provocare.

Bomboana de pe tort in prezentarea asta inspirata o regasim, cum e normal, la sfirsit, unde citim:
”Profilul audienţei: Telespectatori indiferent de pregătire, dar şi cu studii superioare. Raport bărbaţi / femei: nesemnificativ” Cum numarul de asexuati tembeli pare a fi in scadere nu e de mirare ca emisiunea e pe penultimul loc la audienta. Care e ultima, intrebati? „Proiect:Romania”. Absolut firesc.

Niciun comentariu: