miercuri, noiembrie 17, 2004

Ignoranta poporului care nu se freaca la nimic

Jurnalul National, o zi nefasta pentru literatura

Cristoiu analizeaza cum numai el stie confruntarea televizata intre candidati

Despre Cristian Tabara : „E un om cult, definit printr-o intelegere mai larga a vietii si, mai ales, are o blandete exterioara remarcabila” Chiar mai larga decit a lui Janine, am zice noi, ca veni vorba de ProTV.

Despre Traian Basescu: „Traian Basescu si-a concentrat intreaga campanie pe lupta impotriva coruptiei. N-are fata de presedinte, n-are subtilitati diplomatice, nu stie sa taca rational” Nastase, evident, le are pe toate, pacat doar ca tace rational si vorbeste in dodii.

Despre Telespectatori: „Telespectatorii cu oarece preocupare de politica se freaca la ochi. Cei fara nici o preocupare, altfel spus, marea majoritate, nu se freaca la nimic. Sunt fie beti, fie absorbiti de telenovela de pe un alt post.” Sa fii beat si sa nu te freci la nimic, asta da culme a indolentei.

Despre Limba Romana: „Din faptul ca un procuror scrie ca i s-a sugerat nu inseamna ca i s-a spus. Doamna noastra, a tuturor, Limba Romana, e fara echivoc in aceasta chestie” Vezi Ioane ca te-ai pacalit, se da ea doamna da nu e cine spune, e o curva si o cheama Politica pe numele ei de fata. Si nu mai fa copii cu ea prin ziare, ca ies toti frumosi ca tine si destepti ca Mischie.

Niciun comentariu: